Cu o experiență de un deceniu și jumătate pe piața de profil din România, Wolcar este o firmă specializată în dezmembrări auto și în vânzare de piese auto din Dolj. Cu sediul în Malu Mare, Craiova, firma Wolcar își întâmpină clienții cu un număr impresionat de autovehicule pe care le dezmembrează pentru a putea pune componentele esențiale, calitative la dispoziția celor interesați.

Firma Wolcar are în ofertă piese auto de la autovehicule marca VW, Skoda, Audi, Seat, Ford, Mercedes, Porsche și chiar Mini. Vorbim aici de piese auto la mâna a doua, atent verificate pe bancul de lucru înainte de a fi ridicate de către clienți sau expediate către aceștia.

Ce includ serviciile disponibile la Wolcar?

Firma de dezmembrari Craiova, Wolcar, după cum s-a enunțat și anterior, se ocupă în principal de dezmembrări auto. Aceasta dispune și de service auto ultradotat în Malu Mare, Craiova. Totodată, în cadrul firmei Wolcar, cei interesați pot beneficia și de diagnoză computerizată cu testere de reprezentanță pentru mărcile Skoda, Ford, VW, Seat, Mini, Porshe, Mercedes și BMW. Pentru alte mărci de autovehicule celebre, aceeași firmă realizează diagnoză computerizată cu tester Bosch.

Cei interesați se pot prezenta cu autovehiculul personal la Wolcar pentru testarea sistemului de frânare, verificarea suspensiilor și articulațiilor, echilibrări roți, curățarea sistemelor de alimentare și injecție și nu numai.

În cazul mașinilor avariate ce pot fi însă reparate, cei de la Wolcar se pot ocupa de tractarea acestora, dar și de îndreptarea caroseriei și ulterior vopsirea acesteia. Mai multe detalii ce privesc serviciile oferite de această firmă specializată în dezmembrări auto se regăsesc pe vw-dezmembrari.ro.

Piesele auto la mâna a doua pot fi expediate oriunde în țară!

Wolcar se caracterizează prin profesionalism, servicii și piese de calitate, dar și prin rapiditate la capitolul onorare servicii. Cei ce aleg să coloboreze cu această firmă, chiar și de la distanță, au o mulțime de beneficii și avantaje.

Firma în cauză își expune serviciile de top pe tot teritoriul României, livrănd astfel piese auto în orice colț al țării. Orice piesă auto la mâna a doua este atent inspectată și verificată pe bancul de lucru înainte de a fi trimisă spre client.

Totodată, indiferent de modelul piesei, beneficiarul primește și o garanție de 3 luni, dar și factura aferentă serviciului de care a avut parte. Livrarea pieselor se realizează în maxim 2 zile lucrătoare, iar cei de la Wolcar le oferă clienților și garanția înapoierii banilor în cazul unui retur.

Ce pot găsi cei interesați la Wolcar? Vorbim aici de componente electrice, elemente de interior și elemente de caroserie, sisteme de climatizare, iar lista poate continua în acest sens. Oricine poate verifica dacă elementul dorit din cadrul autovehicului se regăsește în stocul de la Wolcar. Acest lucru este posibil prin intermediul filtrului de căutare disponibil în prima pagină a site-ului oficial - vw-dezmembrari.ro. Există indicații exacte cu privire la modul în care filtrul de căutare trebuie completat.