COD GALBEN: 11-12-2019 ora 13 Intre 12 decembrie, ora 02 - 14 decembrie, ora 10 Fenomene vizate se va semnala 12 decembrie, ora 02 - 14 decembrie, ora 10 Fenomene vizate COD GALBEN: 14-12-2019 Intre 05:00 si 09:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului cu viteze la rafală de 60-70 km/h in Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 14-12-2019 Intre 05:00 si 09:00 se va semnala ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m in Județul Argeş, Județul Prahova, Județul Giurgiu, Județul Ilfov, Județul Dâmboviţa, Județul Teleorman; COD GALBEN: 14-12-2019 Intre 05:00 si 09:00 se va semnala ceață care reduce vizibilitatea local sub 200 m in Mun. Bucureşti;

Simpla prezență în mediul online a încetat de multă vreme să mai fie un avantaj în raport cu concurența. Oricât de bine ar fi realizat un site, dacă nu dispune și de servicii SEO și de o promovare adecvată, existența sa nu va produce niciodată efectele așteptate. Pentru a avea cele mai bune rezultate este nevoie de cunoașterea în detaliu a tuturor proceselor implicate, de multă experiență și de conceperea unor strategii complexe, adaptate.

Ce este SEO? SEO, abrevierea de la Search Engine Optimisation, este o strategie de îmbunătățire continuă a unui site, prin care se urmărește obținerea unei poziționări cât mai bune în motoarele de căutare. Scopul urcării în clasament este acela de a fi cât mai vizibil, a atrage cât mai mulți utilizatori în site, a le prezenta cât mai bine informațiile, produsele sau serviciile oferite și a obține o conversie cât mai bună. Acest proces implică o serie de proceduri de optimizare on page și off page, în așa fel încât orice vizitator care ajunge în site să aibă o experiență de navigare cât mai plăcută, să găsească ceea ce căuta, să devină client și să revină de fiecare dată când este în căutarea a ceva care se găsește pe acel site.

Cu cât un website este și va rămâne poziționat mai bine în căutările utilizatorilor pe motoarele de căutate, cu atât va avea o reputație mai bună și va susține mai bine un business aflat în plină dezvoltare. În tot acest demers calitatea și respectul față de utilizatori ar trebui să fie cuvintele definitorii.

Care sunt principalele beneficii aduse de o strategie SEO bine gândită?

Având în vedere scopul, beneficiile pe care o afacere le poate obține prin serviciile de optimizare seo pentru site-ul său sunt:

• obținerea unei poziționări cât mai bune în interogările de pe motoarele de căutare;
  • o mai bună vizibilitate și autoritate pentru un brand, companie, produs, pagină;
  • ajungerea mai facilă la publicul țintă vizat;
  • aducerea unui trafic mai mare pe site;
  • mai multe conversii.

Așadar există numeroase beneficii pe termen mediu și lung, ce pot duce la consolidarea și la dezvoltarea eficientă a unui business.

Vezi articolul complet: Ce este SEO? pe Blog SEO Edcora.